Sök Meny
Såld

Örebro - Rynningeåsen / Lägerhyddsgatan 1

Lägenhet 4 rum och kök högst upp i huset på Rynningeåsen!

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 4 rum och kök på våning 4 av 4. Boytan 103 m2 är välplanerad och genomtänkt. Bra läge i expanderande stadsdel. Närhet till City men ändå nära fin natur med vackra promenadstråk vid Rynningeviken. Förskola på kvartersavstånd och bland annat livsmedel, restauranger och regionsjukhuset på promenadavstånd.

Rumsbeskrivning: Entré/hall med klädkammare och garderober. 3 sovrum varav förvaring i två av rummen. Helkaklat duschrum. Helkaklat badrum och tvättstuga. Vardagsrum och matrum med högt i tak som ger rymd i rummet. Från vardagsrummet är det utgång till inglasad balkong med härlig utsikt i västerläge. Kök i anslutning till vardagsrum/matrum.

Byggnaden är utrustad med hiss och ingång från båda sidor samt har tvättstuga och cykelförråd och separat förråd på samma våningsplan som lägenheten. Välskött liten förening med god ekonomi, 30 lägenheter fördelade på tre åtskilda huskroppar med 10 lägenheter i varje.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Rynningeåsen
Lägerhyddsgatan 1
Slutpris: 1 825 000 kr
Boarea: 103 kvm
Avgift: 6 730 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige