Sök Meny
Såld

Norrtälje - Hattsundet / Vilanvägen 19

Hattsundet - sjönära tomt

Högt belägen och sjönära tomt med utsikt över Norrtäljeviken. Vacker naturtomt med berghällar med plana berghällar beklädda med vitmossa och ljung i kombination med uppvuxna tallar. Sol hela dagen samt en värmande kvällssol.

Förhandsbesked finns för uppförande av enfamiljshus. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Vatten ( borras av varje fastighet) och avlopp (kostnaden delas på tre fastigheter när det gäller infiltrationen i övrigt tar varje fastighet sin kostnad). El i tomtgräns. Fiber för bredband planeras under vintern 2017-18. Nyanlagd väg framdragen till fastigheten.

Båtplats finns till tomten vid gemensam brygga i Norrtäljeviken. Till bryggan som även har badmöjligheter är det ca 100 m. Till badplats i väster som erbjuder både härliga klippbad och naturstrand för de små är det 300 m.

Närområdet - 5 min till Södersvik med förskola och det mycket populära Rådmansö Bageri samt buss till Norrtälje och Gräddö. Norrtäljes utbud av shopping och restauranger nås annars på 15 min med bil.

10 min till Björkö Örns långgrunda havsbad vid Gräddö med kiosk, servering och minigolf.

Närhet till svamp- och bärskogar. Till Stockholm är det 1 timme.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Hattsundet
Vilanvägen 19
Slutpris: 1 500 000 kr
Tomtarea: 1 688 kvm
Såld: 2017-09-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige