Vilanvägen 19

Vilanvägen 19

Slutpris

1 500 000 kr


Hattsundet— Norrtälje

Vilanvägen 19


Slutpris
1 500 000 kr

Hattsundet— Norrtälje

Hattsundet - sjönära tomt

Högt belägen och sjönära tomt med utsikt över Norrtäljeviken. Vacker naturtomt med berghällar med plana berghällar beklädda med vitmossa och ljung i kombination med uppvuxna tallar. Sol hela dagen samt en värmande kvällssol.

Förhandsbesked finns för uppförande av enfamiljshus. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Vatten ( borras av varje fastighet) och avlopp (kostnaden delas på tre fastigheter när det gäller infiltrationen i övrigt tar varje fastighet sin kostnad). El i tomtgräns. Fiber för bredband planeras under vintern 2017-18. Nyanlagd väg framdragen till fastigheten.

Båtplats finns till tomten vid gemensam brygga i Norrtäljeviken. Till bryggan som även har badmöjligheter är det ca 100 m. Till badplats i väster som erbjuder både härliga klippbad och naturstrand för de små är det 300 m.

Närområdet - 5 min till Södersvik med förskola och det mycket populära Rådmansö Bageri samt buss till Norrtälje och Gräddö. Norrtäljes utbud av shopping och restauranger nås annars på 15 min med bil.

10 min till Björkö Örns långgrunda havsbad vid Gräddö med kiosk, servering och minigolf.

Närhet till svamp- och bärskogar. Till Stockholm är det 1 timme.


Tomtarea
1 688 kvm
Såld
2017-09-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Vilanvägen såldes av oss 2017-09-28.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.