Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Norrlandsgatan 38 B

Välplanerad 2:a i hjärtat av Luthagen!

Välkommen till denna välplanerade 2:a belägen i hjärtat av Luthagen med närhet till både natur och city!

Planlösningen fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring, rymligt ljust kök med plats för stort matbord för 4-6 personer samt nyrenoverat (2015) helkaklat badrum med golvvärme. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt ljust och härligt vardagsrum med utgång till solig balkong mot den lugna och lummiga innergården.

Brf Gillet nr 17 är en stabil förening där värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör också två förråd i källaren. Föreningen har en mycket fin innergård med plats för avkoppling och lek för de minsta. Här finns gemensamma trädgårdsmöbler och grillplats.

Här bor ni i ett lugnt område i kanten av ett vackert äldre villaområde med närhet till såväl butiker, city och Ekonomikum men även nära natur och grönska i Stabbyskogen med löpspår och naturstigar.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Norrlandsgatan 38 B
Slutpris: 2 120 000 kr
Boarea: 52,2 kvm
Avgift: 2 938 kr/mån
Driftkostnad: 240 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige