Sök Meny
Såld

Uppsala - Gränby Backe / Solskensgatan 17

BALKONG MED KVÄLLSSOL

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN
Här finns möjlighet till en snabb affär och lägenheten kommer vara inflyttningsklar under början av september. Återkoppla till mäklaren Kalle Gramnes för med information.

På våning tre ligger denna kvadratsmarta tvåa med balkong där ni avnjuter härlig kvällssol samt har utsikt mot hage där kossorna går och betar under sommaren. Huset stod färdigt sensommaren 2016 och är utrustat med hiss, gemensam takterrass med vidsträckt utsikt mot stadskärnan samt övernattningsrum, perfekt när gäster kommer på besök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör ytan både ljus och social. Vedum-köket ger god arbetsyta, bra förvaring samt modern maskinell utrustning. Helkaklat badrum med duschväggar i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. I bostaden finns flera garderober och till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening består av totalt 92 lägenheter och disponerar 31 parkeringsplatser, 20 st garageplatser samt cykelförråd där en elcykel finns till förfogande att låna för medlemmarna.

Underbart läge med promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel och Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt närheten till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Gränby Backe
Solskensgatan 17
Slutpris: 1 850 000 kr
Boarea: 41 kvm
Avgift: 2 667 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige