Sök Meny
Såld

Norrtälje / Yxlan - Vagnsunda / Klubbenvägen 16

Vagnsunda - sjönära tomt

Vagnsunda - En genuin bit av Roslagen

I Vagnsunda på Klubbenvägen finns nu en sjönära tomt för dig som vill bo i närhet till vattnet. Tomten, har sol hela dagen, ligger i en lugn miljö med sjöglimt mot Furusundsleden - hela området andas Roslagen och skärgård.

Förhandsbesked finns för uppförande av enfamiljshus. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Vatten finns i tomtens närhet (två borrhål delas av tre fastigheter). Avlopp är planerat med infiltration även detta i tomtens närhet. El finns närheten av tomten. Båtplats finns möjlighet till ca 400 m från fastigheten. Allmänning nedanför tomten med möjlighet till bad.

Väg till tomterna färdigställs under juni månad.

Till Vagnsunda kommer du med bilfärja från Furusund varje 30 min alternativt tar du Skärgårdsbåten till södra bryggan i Vagnsunda. Till Norrtälje kan du också ta bussen flera gånger dagligen.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Yxlan / Vagnsunda
Klubbenvägen 16
Slutpris: 850 000 kr
Tomtarea: 2 036 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Vagnsunda 2:79
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige