Sök Meny
Såld

Östersund / Frösön - Sommarskogen / Tonsättarvägen 5

Välkommen till Tonsättarvägen 5

Varmt välkommen till Tonsättarvägen 5 och till Sommarskogen som är ett unikt och prisbelönt bostadsområde. Visionen för Sommarskogen har varit att skapa en sammanhållande och attraktivt boendemiljö av arkitetktoriskt hög kvalitet. De 14 villorna i området har en enhetlig utformning men skiljer sig något när det gäller vissa detaljer. Villorna ritades av arkitekt SAR, Jörgen Grönvik med inspiration från Wilhelm Petersson Bergers närliggande Sommarhagen men även från det i Östersunds centralt belägna Byalaget. Husen är placerade i en gles skogsbacke med utblickar mot Storsjön och Oviksfjällen och samtliga tomter är också generöst tilltagna. Fastigheterna äger också tillsammans ett större grönområde som ligger centrerat i området. 2009 tilldelades Sommarskogen "Heimbygdas" pris för för främjande av god bostadskultur. Från den lugna och lantliga miljön är det bekvämt avstånd till stadskärnan som nås med bil på ca 10 minuter.

Tonsättarvägen 5 erbjuder ett mycket bra läge i området med naturen som närmsta granne. Den närmare 3000 m² stora natur och trädgårdstomten omgärdas av gärdesgård och är i stort sett helt insynsskyddad. Villan som uppfördes så sent som 2008 är mycket välhållen. Husets boarea uppgår till 160 m² och inrymmer bland annat ett mycket tilltalande sällskapsrum med vackra ryggåstak med 3.60 m² till nock med en magnifik murad öppen spis. Huset erbjuder också plats för många med möjlighet till fem sovrum. Genomgående ekparkettgolv med golvvärme, kakel och klinker i våtutrymmena. Större 1-bils garage på ca 50 m² med inrett arbetsrum/gästrum. (se mer om området under rubriken "Bra att veta")

Sponsrade länkar
Östersund / Frösön / Sommarskogen
Tonsättarvägen 5
Slutpris: 5 975 000 kr
Boarea: 160 kvm
Driftkostnad: 44 888 kr/år
Tomtarea: 2 818 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige