Utanå Gångborg / Utanå / Norrtälje

Obebyggd lantbruksfastighet nära havet med potential!

Slutpris
350 000 kr
Fastigh.bet
Norrtälje Väddö-Backa 3:40
Objekttyp
Skog
Inriktning
Fritid, Skog
Totalareal
3 ha
Såld
2017-05-26
Bostaden är såld!

Denna gård på Utanå Gångborg såldes av oss 2017-05-26.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utanå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Obebyggd lantbruksfastighet bara några hundra meter bort från havet. Här finns möjlighet att förvärva en obebyggd lantbruksfastighet om ca 3 hektar mark (28 090 kvm) ute på södra Väddö i ytterskärgården. Möjligheterna är många fastigheten ligger utanför detaljpanerat område och berörs inte av strandskyddsområde. Byggnation och eventuell avstyckning görs i samråd med Norrtälje kommun. Fastigheten utgörs huvudsakligen av plan skogsmark. Läget på tomten lämpar sig väl för mindre gård då det är ett sammanhängande skifte. Alldeles nedanför fastigheten ligger havet, där finns vackra klippor, stenstrand och gräsytor. Perfekt för varma sommardagar med ett dopp i det krispiga havet.

Området är mycket omtyckt och är en lantlig byggd med vackra omgivningar som hästgårdar, beteshagar och skärgård. I Älmsta ca 18 km bort finns service som välsorterad ICA-butik, skolor, apotek, bank, busstation och flera restauranger. Busshållplats finns ca 3 km från fastigheten och tar dig in till Norrtälje. Vidare därifrån finns bussar som går till Stockholm. I närheten ligger populära Barnens Ö, mindre ICA-butik (6 km) och Simpnäs (7km) där finns sjökrog, café, sommarrestaurang samt Vaxholmsbolagets båtlinje.

Varmt välkomna att åka ut och titta på marken och anmäl gärna ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn