Lilla Centralgatan 39 / Söder / Gävle

Fantastisk nyrenoverad södertrea med nytt kök och balkong!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
83,5 kvm
Avgift
4 893 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Centralgatan såldes av oss 2017-09-25.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk nyrenoverad södertrea med nytt kök och balkong - belägen med entré mot grön innergård, en halvtrappa upp och med hiss.

Lägenheten kännetecknas av nyproduktionskänsla och öppenhet med genomgående planlösning i ett ljust & modernt snitt. Renovering är genomförd under 2017 med högsta hantverksskicklighet ! Genomgående vitlaserat parkettgolv ger ett sammanhållet intryck i hela bostaden.

Bostaden erbjuder nytt modernt kök med inbyggda & integrerade vitvaror i rostfri finish, rikligt med förvaringsutrymmen med både högskåp och utdragslådor samt matplats för en stor familj.

Vardagsrum med anslutning till balkong och plats för både sittgrupp och matgrupp. Väl tilltagna sovrum med fasta garderober - båda sovrummen mot lugn innergård. Stort badrum med duschplats, tvättbänk och tvättmaskin.

Allt är renoverat - bara att flytta in. Snabbt tillträde är möjligt !

Trivsam och härlig innergård med lekplats och gräsmatta passar för både barn och vuxna.

Bra läge med närhet till kommunikationer, mataffärer, hälsocentral och Söders breda utbud av restauranger, shopping och nöjen !

Bra info och bilder om BRF och gemensamma lokaler hittar du på https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/reval/om-brf-reval/

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration