Ritargatan 1 A

Ritargatan 1 A

Slutpris

1 920 000 kr


Salabacke— Uppsala

Ritargatan 1 A


Slutpris
1 920 000 kr

Salabacke— Uppsala

STOR BALKONG I PERFEKT SÖDERLÄGE

Välkommen till denna välplanerade 2:a om hela 59 kvm i populärt läge endast ett stenkast från Gränby Centrum. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna och möblerbara balkongen i perfekt söderläge med utsikt mot vacker gräsyta. Kök med diskmaskin samt gott om utrymme för rejält matbord, förvaring samt arbetsyta. Fräscht och kaklat badrum med handdukstork. I bostaden finns 5 garderober och i källaren finns ett till lägenheten hörande förråd.

Stabil förening som kontinuerligt jobbar för att bibehålla föreningens starka ekonomi. 2012 byttes fönstren ut vilket bidragit till lägre energikostnader samt bättre ljudisolering. Under samma år gjordes besiktning av avloppsstammarna som bedöms vara i bra skick. Under 2017 betalade föreningen två hissrenoveringar med egna medel och föreningens skulder/kvm är relativt låg (ca 1610 kr/kvm).

Underbart läge med promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel och Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt närheten till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!


Boarea
59.4 kvm
Avgift
2 665 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.