Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt / Mogatan 11 B

Renoverad och mycket charmig trea i brf Egen Härd

Välkommen till en renoverad och mycket charmig trea i populära brf Egen Härd. Lägenheten är fördelad på tre rum och kök, varav ett rymligt sovrum och ett mindre rum; perfekt som kontor, litet sovrum, walk-in-closet eller gästrum. Köket är totalrenoverat 2009, med klinkergolv och golvvärme, exklusiv bänkskiva i svart granit, induktionshäll, integrerad diskmaskin och stora generösa ytor. Badrummet renoverades 2004, här finns bland annat duschhörna med glasvägg och tvättmaskin. Vackra trägolv i vardagsrum och sovrum. Här finns en mysig innergård med grönytor, utemöbler och plats för grillning. Centralt läge på Öster; när du kliver ut genom dörren har du 2 min gångavstånd till idrottsarenor för fotboll, hockey, handboll mm. I samma område finner du dessutom gym och simhall. Med endast 5 min gångavstånd åt andra hållet ligger Stadsparken med mycket vackra promenadstråk längs med Svartån. 5-10 min gångavstånd till city med shopping, restauranger, uteliv mm. Till Universitetet är det knappt 4 km, med mycket bra cykelvägar. Till Universitetssjukhuset är det 1,5 km. Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. Byggår 1927-1929. Stambyte utfört 1993-1995. Bredbandsinstallation 2005. Renovering av trapphus och byte till säkerhetsdörrar 2013.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt
Mogatan 11 B
Slutpris: 2 620 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 3 907 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige