Sök Meny
Såld

Uppsala - Svartbäcken / Svartbäcksgatan 74 B

2:a med ett attraktivt läge i omtyckta Svartbäcken!

I omtyckta Svartbäcken finner ni denna ljusa gavel 2:a med grönskan in på knuten. Väldisponerad lägenhet med inbjudande kök, stambytt badrum med badkar och fönster. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i väster. Sovrum med praktisk garderobslösning och plats för dubbelsängen samt arbetshörnan. Hall med bra förvaring genom inbyggda garderober och överskåp, säkerhetsdörr.

Här bor ni i ett attraktivt läge med närhet till Fyrishov och Torbjörns torg med all dess service. I närområdet finner ni flera populära löpspår, promenadstråk och restauranger m.m. Bekvämt boende med promenadavstånd och utmärkta cykelvägar till city, för den som önskar finns även bra kommunikationer med buss.

Välkommen på visning av Svartbäcksgatan 74 B!

Sponsrade länkar
Uppsala / Svartbäcken
Svartbäcksgatan 74 B
Slutpris: 1 970 000 kr
Boarea: 52 kvm
Avgift: 2 849 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige