Sök Meny
Såld

Uppsala - Svartbäcken / Timmermansgatan 8B

Centralt radhus i två plan

Nu ges tillfälle att förvärva detta trivsamma och centralt belägna radhus i främre Svartbäcken! Här bor Ni ett lugnt och omtyckt bostadsområde med kort gångavstånd till Centrum och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Bostadens välplanerade 110 kvm är fördelade på två plan där entréplanet erbjuder en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterplagg, kök med matplats för 6-8 personer, stilren, helkaklad Wc/dusch med tvättpelare, klädkammare och förråd samt vardagsrum i vinkel med utgång till stenlagd uteplats på radhusets baksida med blomstrande rabatter. Vidare finner man på det övreplanet fyra sovrum varav ett med möblerbar balkong och ett helkaklat badrum. Entrésidan har liten gräsmatta, altandäck och rabatter med blommor samt buskar. Till radhuset hör ett rymligt externt förråd. Parkeringsmöjlighet för en bil finns också på entrésidan. På promenadavstånd finner man bl a badanläggningen Fyrishov, Röbo och Gamla Uppsala med upplysta elljusspår, vacker natur för promenader samt längdskidåkning vintertid.
Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Svartbäcken
Timmermansgatan 8B
Slutpris: 5 200 000 kr
Boarea: 110 kvm
Driftkostnad: 29 672 kr/år
Tomtarea: 169 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige