Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Petterslundsgatan 23 C

Välplanerad 1:a i populära Fålhagen!

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet med både sovalkov och balkong. Här erbjuds en genomgående ljus lägenhet placerad högst upp i fastigheten med fönster som ger en vy mot innergårdens grönska. Bostaden fördelar sina 32 m² yteffektivt på en hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med sovalkov, badrum med kakel och klinker (stamrenoverat 2005) samt ett praktiskt arbetskök med matplats vid fönster.

Föreningen fastighet består av tre flerbostadshus i tre våningar med totalt 75 bostadsrätter. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, internet och IP-telefoni.

Fålhagen är ett lugnt område med korta promenadavstånd till Resecentrum, city med allt tänkbart utbud, närliggande parker, Kvarnengallerian, flertalet mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och skolor.

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Petterslundsgatan 23 C
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 32 kvm
Avgift: 1 727 kr/mån
Driftkostnad: 183 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige