Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Vretgränd 14 A

3:a med balkong i mycket attraktivt och centralt läge

I mycket attraktivt och centralt läge på Vretgränd alldeles intill det fina å-rummet och Centralstationen ligger denna trivsamma bostad. Här erbjuds en hemtrevlig 3:a med balkong i högt läge. Föreningen har en mycket välskött och trivsam innergård här mitt i centrala Uppsala.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall i entré med god förvaring, två sovrum och ett fräscht badrum. Vidare erbjuds ett kök med matrum och ett vardagsrum. Balkongen har ett trivsamt söderläge och utgång från vardagsrum samt ett sovrum. Föreningen renoverar balkongen, för mer information se bifogad fil: ”SjuNyheterna”.

Till lägenheten hör två stycken förråd. I avgiften ingår; bredband 100/10 Mbit (endast privatabonnemang), TV digitaI smaIl, ca 8 kanaler (digitaIbox ingår ej), TV analogt grundutbud 18 kanaler, IP-telefoni, värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här bor ni i en stabil oäkta förening utan några planerade avgiftsförändringar.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Vretgränd 14 A
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 223 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige