Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Norrängsvägen 4

Stadsvilla från 1923 med både läge och charm!

Välkommen till Norrängsvägen 4! Här kan vi centralt på norr erbjuda en charmig och renoverad 20-tals villa med spröjsade originalfönster och lummig trädgård med fruktträd. Bostadsytan är 200 m2 fördelat på 7 rum och kök varav 4 sovrum. Huset är i 2 ½ - plan plus hel källare med praktiska bi-ytor. Längst upp finns en ljus och öppen inredd vind, där synliga takbjälkar bidrar till extra charm. Huset har genomgående en ljus och tilltalande interiör med takhöjd på 2,7 meter på både entréplan och övre plan. Fastigheten är i bra skick där stora renoveringar är utförda på senare år.

Den ljusa entrén från baksidan leder in till det fantastiska öppna köket, perfekt för både matlagning och middagar med plats för ett stort matbord. Köket byggdes till 2010 och har utrustats med hög standard i fabrikatet Puustelli. Två blanco hoar, vitvaror från Siemens med bl.a. inbyggd ångugn och espressomaskin vid sidan av varmluftsugnen samt side-by-side kyl/frys med ismaskin. Från köket är det stora, spröjsade fönster och utgång till det bakre altandäcket på drygt 80 m2, där det finns gott om plats för såväl matbord, grillhörna, växter och loungedel i kvällssolen. Entréplanet har också vardagsrum i fil med allrum samt renoverat duschrum från 2011.

Övre plan har 3 sovrum varav ett är genomgångsrum, och ett möblerbart allrum som leder ut till en stor balkongterrass om ca 23 m2 med härlig kvällssol och utsikt mot Svampen. Övre planet innehåller även ett badrum, renoverat 2009, med badkar och toalett. Från allrummet leder en trapp upp till den fantastiska, ljusa inredda vinden med synliga takbjälkar med dolda up-lights.

Källarplanet kan nås både inifrån och utifrån med egen ingång, vilket skapar möjligheter för hemmaföretagets kontor eller uthyrning. Förutom stora och praktiska bi-ytor i källaren med gott om hyllor och plats för förvaring finns tvättstuga, allrum och gästrum/kontor

Utomhus finns vidbyggd carport samt en bod med plats för redskap för trädgården. På husets framsida ligger ytterligare ett insynsskyddat altandäck. Runt omkring finns uppbyggda planteringar med hallonhäck, smultron, vinbär och rosor som blommar hela sommaren.

Huset ligger på promenadavstånd från Örebro city, Centralstationen, Venaspårets motionsspår samt Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren. Flera skolor och förskolor finns i närheten samt lekpark i den populära Svampenparken. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice, bland annat vid det nya Mejeritorget.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Norrängsvägen 4
Slutpris: 5 495 000 kr
Boarea/biarea: 201/70 kvm
Driftkostnad: 43 703 kr/år
Tomtarea: 702 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige