Sök Meny
Såld

Norrtälje / Vreta ängsväg 26

Vinterbonat fritidshus med härligt läge och gästhus!

Nu finns det möjlighet att förvärva detta trevliga, vinterbonade fritidshus, i två plan om ca 62 kvm på Vreta Ängsväg!

Huset passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Här har ni alla tänkbara bekvämligheter så som renoverat kök, flertalet sovrum, värmande kamin, duschrum med förbränningstoalett samt carport. För den som vill utveckla huset vidare finns också ett oinrett vindsutrymme och blir gästerna många har ni ett trevligt gästhus på tomten. Sommartid njuter man på den härliga altanen som har ett utmärkt insynsskyddat läge.

Tomten är generös med sina 2844 kvm och består både av trädgårds- och naturtomt. Med sitt höga läge når solens strålar tomten under hela dagen och här finns ytor och plats för alla sommarens lekar och spel. Genom en kort promenad på ca 800 meter genom skogen når ni Holmsjön för ett härligt bad. Lite längre bort, ca 4 km, finner vi Marholmen med härligt bad och restaurang.

Fastigheten är belägen endast ca 10 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge. Busshållplatsen finner vi ca 400 meter från tomten. Endast ca 2 minuter bort ligger också Vreta handel som har affär, bensin och pizzeria.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje
Vreta ängsväg 26
Slutpris: 1 925 000 kr
Boarea: 62 kvm
Driftkostnad: 33 231 kr/år
Tomtarea: 2 844 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige