Sök Meny
Såld

Norrtälje / Grisslehamn / Björnvägen 23

Vinterbonat fritidshus med WC

Välkommen till detta mycket välskötta, vinterbonade fritidshus om 58 kvm med stora fina altandäck som sammanbinder med gästhus om 25 kvm på en stor, öppen men helt insynsskyddad trädgårdstomt om 3321 kvm.

Det helt optimalt planerade huset har tre bra sovrum varav de två större rymmer dubbelsäng, här finns även ett badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. I husets hjärta ligger det fräscha välutrustade köket och vardagsrummet i öppen planlösning med utgångar till det härliga altandäcket åt två håll. Den stora altanen sträcker sig runt huset på tre sidor och sammanbinder huset med gästhuset på ett mycket fint sätt. Här hittar du alltid det perfekta stället oavsett tid på dan eller väder, då det finns alla sollägen, en del under tak och en motordriven markis som skuggar när solen blir för stark. Gästhuset om 25 kvm innehåller ett vardagsrum/kök med spis, kyl och ho samt ett stort sovrum. Från båda rummen når man altanen under tak genom glasade altandörrar. Under huset finns en fullstor källare om ca 58 kvm med plats för bil, hobby eller annat viktigt.

Den fantastiska öppna och insynsskyddade tomten består av stora gräsytor i söder för lek och spel, äppelträd, körsbär, hallon samt några lättskötta planteringar. Läget längst in på återvändsgata gör att man är helt för sig själv här och möjlighet finns även att förvärva den tomma granntomten till en låg kostnad. 3 olika badplatser och möjlighet till båtplats finns inom enkelt cykelavstånd liksom allt som sommaridyllen Grisslehamn har att erbjuda, restauranger, affärer, tennis och seglarskola, fiskehamn och spa.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grisslehamn
Björnvägen 23
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea/biarea: 58/58 kvm
Driftkostnad: 19 840 kr/år
Tomtarea: 3 321 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige