Gränbyvägen 4 A

Gränbyvägen 4 A

Slutpris

3 600 000 kr


Gränby— UPPSALA

Gränbyvägen 4 A


Slutpris
3 600 000 kr

Gränby— UPPSALA

Välplanerad 4:a om 108 m² på fjärde våningen med två balkonger!

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 4:a på fjärde våningen från 2014! Ett modernt boende med två balkonger samt fin utsikt över Uppsala - här finns alla möjligheter till ett trivsamt boende för hela familjen med hiss från markplan.

Den ljusa entrén till lägenheten präglas av mycket goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober och klädkammare. Vidare följer kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket skapar härliga utrymmen för familj och vänner att umgås. Det finns tre sovrum, ett större badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en toalett/dusch. Lägenheten disponerar två balkonger, varav den ena vetter mot staden och Uppsalas klassiska silhuetter och den andra balkongen mot gården och Gränby 4H's kohagar. Det är genomgående mycket fräscha ytskikt med vitmålade väggar, ekparkettgolv och badrummen med helkaklade väggar och klinkergolv.

Flytta till HSB Brf 76 Gryningsljuset innehållande 53 lägenheter med ett centralt och även lummigt läge intill Gränbyparken. Föreningens gemensamhetsutrymmen innefattar cykelförråd, barnvagnsförråd och ett styrelserum som är utrustat med kök och badrum, rummet kan även hyras av medlemmarna för 150 kr/natt.

I månadsavgiften, 5 395 kr, ingår värme, kallvatten, tilläggsförsäkring för bostadsrätt samt ett källarförråd. På månadsavgiften tillkommer en obligatorisk tilläggsavgift om 204 kr/mån för Bredbandsbolagets triple-play (bredband, kabel-TV och IP-telefoni).

Med ett optimalt läge nära naturen, butiker och stadens puls finns något för alla. En kort promenad tar er till Gränby Centrum och dess utbud av livsmedelsbutiker, fackhandel, restauranger, apotek, systembolag, hårfrisörer, gym med mera. Till Stora Torget och Centralstationen är det ca 2 km och nås enkelt med stadsbuss eller cykel. För er som föredrar naturen och lugnet bor ni nästan granne med Gränbys 4H-gård för att besöka djuren eller ta en löprunda alternativt cykeltur på ca 15 min till högarna i Gamla Uppsala. För er som pendlar med bil är det närhet till E4:an och väg 288 ut till Östhammar och skärgården.


Boarea
108 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-02-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gränbyvägen såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i UPPSALA samt även på Gränbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.