Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö / Tärnstigen 11

En 1700-talspärla i Roslagen med stor tomt och båtplats!

Har ni någon gång drömt om att äga ett rött, heltimrat, hus i vackra Roslagen? Nu kan drömmen bli verklighet!

Historien säger att huset från 1700-talet hämtades från Värmland och placerades just här i en sällsynt ostörd idyll, ca 11 mil från Stockholms tullar, på härliga Väddö! Byt stress och vardag mot lugn och natur på landet med privat läge i vackra Roslagen. Här finns den perfekta platsen att tillbringa somrar, högtider och helger på.

Tomten, på hela 4107kvm, har härliga ytor för sommarens lekar och spel där solens strålar når er från morgon till kväll. Här får hela familjen plats och en känsla av frihet infinner sig lätt då den lummiga och skyddade skafttomten ligger som sista fastighet på vägen med gräns mot öppna fält och vacker natur.

Vandra längs stigarna i skogen med närhet, ca 400 meter, till havet där samfälligheten erbjuder egen båtplats med y-bommar. Här nere finner vi också samfällighetens egna badbrygga och sandstrand. En härlig oas, uppskattad av både stora och små. En fantastisk plats att tillbringa soliga sommardagar!

Husets 85/10 kvm, fördelat på två plan, har goda utrymmen för umgänge med både vänner och familj. Huset har genomgått smakfulla renoveringar och går idag att bruka sommar som vinter. Det rymliga köket öppnar upp sig direkt när vi kliver in genom dörren och inbjuder till fantastiska middagar i familj och goda vänners lag. Vi finner också ett rymligt vardagsrum med öppen spis med insats, kaklat badrum med WC samt hela tre rymliga sovrum i huset.

På tomten finns också en förrådsbyggnad med plats för trädgårdsredskap samt en del som innehåller bastu med duschrum. För den som vill finns flera möjligheter att utveckla detta vidare.

Fastigheten har ett mycket bra läge med gångavstånd till välskött ICA-affär samt någon minuts promenad till havsbad och samfällighetens båtplats belägen på Väddös västra sida. Med cykel tar ni er enkelt, rakt öster ut, över ön där fantastiska Ålandshav öppnar upp sig och också erbjuder fina badmöjligheter.

Att ta sig till Väddö är enkelt genom broförbindelsen och kommunalt reser ni lätt med SL-buss som stannar på promenadavstånd från fastigheten. Perfekt för gästerna som vill hälsa på!

Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbyggd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Väddö i Roslagen. En visning och ett hus ni inte får missa!

(Överlåtelsebesiktning kommer finnas tillgänglig till visningen)

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö
Tärnstigen 11
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea/biarea: 85/10 kvm
Driftkostnad: 16 500 kr/år
Tomtarea: 4 107 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige