Sök Meny
Såld

Uppsala / Järlåsa / Stora Slässbo 9

Rymlig villa med vidbyggt garage!

Välkommen till denna rymliga, lantligt belägna villa med vidsträckt utsikt över levande åker och/skogslandskap. Den utmärkta bostaden för familjen som söker en bostad med flera sällskapsytor eller ett boende med plats för den större familjen. Villans 108 + 108 kvm erbjuder i entréplanet en hall med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterplagg samt skor, rymligt kök med matplats och vit, klassisk skåpsinredning, vardagsrum med en elektrisk hörnspis och utgång till altandäck samt trädgård. Vidare finner man i entréplanet, tre sovrum varav ett med utgång till trädgården och ett stort badrum med hörnbadkar. I källarplanet finns en gillestuga med en öppen spis och tre sällskapsrum varav ett med utgång till ett vidbyggt garage. I källarplanet finns också tvättstuga, Wc/dusch och två förråd/klädkammare. På fastigheten finns i övrigt en bastu med altandäck med underbar utsikt över det vackra landskapet och en förrådsbyggnad som inretts till litet stall med en boxplats. I närheten finns flertalet sjöar, den närmaste sjön Bredsjön ligger ca 1,8 km från huset, där ges det möjlighet till fiske av bl a gädda, aborre och gös. Bredsjön har också en anlagd, långgrund badstrand som lämpar sig för bad även för mindre barn.
I Järlåsa ca 1,7 km från bostaden finns bl a förskola och skola från F-åk 6, mataffär, pizzeria samt möjlighet till tankning via Din-X. Från Järlåsa är pendlingsmöjligheterna goda både för den bilburne men också för busspendlaren, Uppsala och Stockholm ligger ca 2,7 mil resp 10 mil från Järlåsa. Här finner man ett rikt natur-/skog och friluftsliv där flertalet sjöar finns inom kort avstånd.
Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Järlåsa
Stora Slässbo 9
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea/biarea: 108/108 kvm
Driftkostnad: 30 867 kr/år
Totalareal: 2 282 kvm
Rum: 7 rum (3-6 sovrum)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige