Stora Slässbo 9

Stora Slässbo 9

Slutpris

2 550 000 kr


Järlåsa— Uppsala

Stora Slässbo 9


Slutpris
2 550 000 kr

Järlåsa— Uppsala

Rymlig villa med vidbyggt garage!

Välkommen till denna rymliga, lantligt belägna villa med vidsträckt utsikt över levande åker och/skogslandskap. Den utmärkta bostaden för familjen som söker en bostad med flera sällskapsytor eller ett boende med plats för den större familjen. Villans 108 + 108 kvm erbjudejöar finns inom kort avstånd.
Varmt välkomna på visning!r i entréplanet en hall med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterplagg samt skor, rymligt kök med matplats och vit, klassisk skåpsinredning, vardagsrum med en elektrisk hörnspis och utgång till altandäck samt trädgård. Vidare finner man i entréplanet, tre sovrum varav ett med utgång till trädgården och ett stort badrum med hörnbadkar. I källarplanet finns en gillestuga med en öppen spis och tre sällskapsrum varav ett med utgång till ett vidbyggt garage. I källarplanet finns också tvättstuga, Wc/dusch och två förråd/klädkammare. På fastigheten finns i övrigt en bastu med altandäck med underbar utsikt över det vackra landskapet och en förrådsbyggnad som inretts till litet stall med en boxplats. I närheten finns flertalet sjöar, den närmaste sjön Bredsjön ligger ca 1,8 km från huset, där ges det möjlighet till fiske av bl a gädda, aborre och gös. Bredsjön har också en anlagd, långgrund badstrand som lämpar sig för bad även för mindre barn.
I Järlåsa ca 1,7 km från bostaden finns bl a förskola och skola från F-åk 6, mataffär, pizzeria samt möjlighet till tankning via Din-X. Från Järlåsa är pendlingsmöjligheterna goda både för den bilburne men också för busspendlaren, Uppsala och Stockholm ligger ca 2,7 mil resp 10 mil från Järlåsa. Här finner man ett rikt natur-/skog och friluftsliv där flertalet s


Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
30 867 kr/år
Rum
7 rum (3-6 sovrum)
Såld
2017-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.