Ekeberg 248

Ekeberg 248

Slutpris

2 100 000 kr


Offerdal— Krokom

Ekeberg 248


Slutpris
2 100 000 kr

Offerdal— Krokom

Sekelskiftesdröm!

Nu har ni hittat drömhuset! Här kliver man som rakt in i en tavla till en underbar sekelskiftesvilla med ett fantastiskt högt läge och milsvid panoramautsikt över fjällvärlden och Mussjön. Varsamt renoverat där man behållit den tidstypiska charmen med grova golvtiljor, flertalet eldstäder och ståtliga fönster och innerdörrar. Här är det bara att snöra på sig skorna bege sig ut för vandring eller skidåkning i skog och natur. Lockar skoteråkning mer så är det bara att åka direkt ifrån tomten. Vill man hellre åka utförsåkning finns Almåsa skidanläggning ca 3 km bort och vill man åka i ett större skidsystem tar det under en timme med bil till Åre. Bo mitt i naturen men samtidigt bara minuter ifrån Änge med alla bekvämligheter som behövs och har man ärenden i stan så tar det endast 45 minuter med bil. Varmt välkomna till detta fantastiska hus i Ekeberg!


Boarea
300 kvm
Driftkostnad
50 174 kr/år
Tomtarea
4 150 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.