Ymergatan 24 A

Ymergatan 24 A

Slutpris

2 795 000 kr


Uppsala

Ymergatan 24 A


Slutpris
2 795 000 kr

Uppsala

Välplanerad lägenhet med fina tidstypiska detaljer

Välkommen till en charmig 40-talslägenhet med trägolv och högt i tak!

Här erbjuds en ljus 3:a med fönster i två väderstreck i populära Fålhagen. En halv trappa upp hittar ni denna genomgående ljusa lägenhet med högt i tak, fönster i två väderstreck med vackra blombrädor i marmor och tidstypiska detaljer som trägolv och sektionsradiatorer. Lägenheten fördelar sina 69 kvm på två sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum och hall. Detta är en lägenhet för er som gillar att bo nära centrum med stadspuls och stort utbud samtidigt som ni uppskattar lugnet i detta fina område.

Flytta till Brf Ymergården innehållande 59 lägenheter fördelat på två hus som är väl underhållna. I trivsamt läge bland vackra lägenhetshus och villor finner ni lugnet och söker ni stadspulsen tar ni er till Vaksalatorg, Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till två tvättstugor, mangelrum, torkrum, hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd innergård och gillestuga/uthyrningslokal. Uthyrningslokalen nyttjas även som övernattningsrum och är gratis för medlemmarna att nyttja de första två dygnen, sedan kostar det 50 kr/dygn. I föreningen finns 34 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

I månadsavgiften, 2 990 kr, ingår värme, vatten, tilläggsförsäkring för BR och två stora förråd. Kabel-TV, bredband (100Mbit) och ip-telefoni från ComHem ingår för ett obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån.

Fålhagen tillhör ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Området gränsar till Uppsala city med all dess puls samt Uppsala Resecentrum och ni har även kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
69 kvm
Avgift
2 990 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.