Sturegatan 18 B

Sturegatan 18 B

Slutpris

2 600 000 kr


Luthagen— Uppsala

Sturegatan 18 B


Slutpris
2 600 000 kr

Luthagen— Uppsala

HÖGST UPP, HISS FRÅN BV SAMT BALKONG MED KVÄLLSSOL

Välkommen till denna välplanerade 2:a som under 2015-2016 genomgått totalrenovering samt är belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Bostaden är utrustad med stor och rymlig balkong där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Mycket fräscht och helkaklat badrum från 2016 som renoverats av behörig firma som utfärdat tätskicktsintyg. Badrummet är utrustat med badkar samt vattenburen handdukstork. Rymligt sovrum där ni enkelt får plats med dubbelsäng samt sängbord. Mycket fräscha ytskikt samt vitlutade och vitsåpade massiva furugolv genomgående i bostaden. I anslutning till hallen finns rymlig klädkammare med snyggt hyllsystem och till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.

Flytta till Brf Mathilda som består av 41 lägenheter varav 2 är hyresrätter. I avgiften om 2637 kr/mån, ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband. Stabil förening med god ekonomi som under början av året amorterat av ett lån om ca 2 000 000 kr. Tar ni hissen ner till källarplanet finns där tvättstuga samt 24 varmgarageplatser som hyrs för 500 kr/månad med kort kötid. Övernattningsrum finns att hyra för 200 kr/natt. På den välplanerade och lugna innergården finns grillmöjligheter samt sittgrupper.

Här bor ni i Luthagen som är ett av Uppsalas mest populära områden. Inom gångavstånd finner ni bland annat ICA Luthagens livs, Ekonomikum, Vindhemsparken och Stabbyskogens elljusspår. Med kort avstånd in till city finner ni stort utbud av restauranger, livsmedelsbutiker, service, nationslivet, Resecentrum samt mycket mer som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
51.2 kvm
Avgift
2 664 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.