Fjärdhundragatan 52

Fjärdhundragatan 52

Slutpris

2 200 000 kr


Uppsala

Fjärdhundragatan 52


Slutpris
2 200 000 kr

Uppsala

BOENDE MED GULDKANT

Välkommen till denna fantastiska 2:a belägen högst upp i huset med balkong i perfekt sydvästligt läge. På balkongen avnjuter ni härlig eftermiddags- och kvällssol samt har vacker utsikt mot föreningens lummiga och ombonade innergård. Den öppna planlösningen och generösa takhöjden ger härlig rymdkänsla och sätter guldkant på boendet. Modernt och snyggt kök med gott om utrymme för matbord, bra arbetsyta samt gott om förvaring. Helkaklat och stamrenoverat badrum med golvvärme, badkar samt tvättmaskin. Mycket väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord, garderober samt byråer. Till bostaden hör två källarförråd varav det ena är ca 3,5 kvm och det andra ca 0,5 kvm.

Stabil förening som består av tre byggnader innefattande 237 bostadsrätter. Under senare år har flera större renoveringar utförts som exempelvis fönsterbyte, stambyte, takrenovering samt tilläggsisolering. Föreningens skuldsättning i förhållande till bostadsyta är låg och mycket kraft läggs på amortering. Föreningen har vackra gräsytor samt flertalet platser med gemensamma sittgrupper och grillar.

I närheten ligger Torbjörns torg med bland annat livsmedelsaffär, apotek, konditori och blomsteraffär. I området finns även flera skolor och förskolor som exempelvis Domarringens skola och Svartbäckens förskola. Inom gångavstånd finner ni Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, gym, restaurang, bowlinghall. För friluftsliv finns Röboområdet med fina strövområden och motionsspår. Bra busskommunikationer samt gång- och cykelavstånd till Resecentrum samt Uppsalas stadskärna.

Välkommen hem!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
2 780 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3
Såld
2017-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.