Kråknäs 153

Kråknäs 153

Slutpris

5 750 000 kr


Runn— Falun

Kråknäs 153


Slutpris
5 750 000 kr

Runn— Falun

Drömmen om en egen strandtomt kan nu bli sann!

Detta läge går nästan inte att beskriva - det måste upplevas på plats.
På denna fastighet finns idag två bostadshus.
Hus 1 är fullt utrustat för permanent boende. Här finns ett ljust kök med utsikt över vattnet här finns även vardagsrum med eldstad, fina sovrum och ett badrum. Garage i nedre plan.
Hus 2 är ett arkitektritat, unikt och vackert hus som smälter fint in i den naturliga miljön. Hus 2 är byggt i 7" handbilat timmer men är ännu inte färdigställt invändigt. För dig som vill bestämma efter eget tycke och smak är det en fördel. Planlösningen är klar och alla ledningar och rör är dragna - det är inredning och ytskikt som kvarstår. Bottenplan består av 4 rok - sedan finns det även ett loft som kan inredas.

Utemiljön är lättskött - en naturlig tomt med lite gräsmatta, lingonris , tallar och stigar.
Och så det bästa av allt - strandlinjen! Här finns en anlagd badplats med sandbotten, här finns bryggor och plats att lägga minst 3 stora båtar och, om man vill, flera mindre. Väderstrecket är det bästa - sol hela dagen och kvällen.
Runn är för dig som inte vet - en härlig båtsjö med många möjligheter till strandhugg på öar och fastland. Sjön ligger mellan två mellanstora städer i Dalarna, Borlänge och Falun. Här nyttjas sjön året om - båtliv, fiske, kryssningar, långfärdsskridskor och mycket annat. Flera restauranger finns runt Runn.


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
51 202 kr/år
Tomtarea
2 611 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-20

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Kråknäs såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Kråknäs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.