Dalkarlsvägen 14

Dalkarlsvägen 14

Slutpris

13 125 000 kr


Boo gård— Saltsjö-Boo— Nacka

Dalkarlsvägen 14


Slutpris
13 125 000 kr

Boo gård— Saltsjö-Boo— Nacka

Representativ familjevilla i Boo gård!

Varmt välkomna till en representativ och vacker villa i idylliska Boo gård! Stor grönskande tomt med stora gräsytor och baksida mot skogen. Eventuell möjlighet till styckning av tomt (se utförligare information under övrigt) Den generösa terrassen har sydvästläge med sol från morgon till kväll. Interiört har man tänkt på varenda detalj och såväl ytskikt som material är påkostade och väl utvalda. Stora fönsterpartier med spröjs, 2,7 meter i takhöjd, bastu, takrosetter samt belysningen med spotlights i hela huset. Finesserna är många! Planlösningen är väldisponerad med sovavdelning på entréplan samt ett lyxigt badrum och tvättstuga. I hallen finns klädkammare och gäst-wc. En våning upp möts ni av en enorm rymd och öppen planlösning med vardagsrum, matsal och ett vackert kök. Här finns även ytterligare ett sovrum samt dusch/wc.

Här bor ni i ett idylliskt och populärt område med allt man önska sig för hela familjen. Flertalet skolor, förskolor och fritidsaktiviteter samt närhet till storlslagen natur, skärgård och bad. Bättre kan det inte bli!

Välkomna på visning!


Boarea
245.5 kvm
Driftkostnad
25 500 kr/år
Tomtarea
2 210 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.