Blomsterrundan 4

Blomsterrundan 4

Slutpris

4 100 000 kr


Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— HANINGE

Blomsterrundan 4


Slutpris
4 100 000 kr

Västerhaninge - Jägartorp— Västerhaninge— HANINGE

Charmig villa med fantastisk trädgård och underbart läge!

Varmt välkomna till Blomsterrundan 4 som har ett suveränt läge som gränsar mot allmänning och milsvida skogar och vandringsleder! Direkt från tomten når man Hanvedens naturområde där man kan promenera, plocka blåbär och svamp eller åka skidor på vintern, till bland annat Örans sjö för ett skönt sommardopp eller skridskoåkning.

Huset är disponerat på ett plan med källare och har ett garage med praktisk ingång direkt till huset. I vardagsrummet finns öppen planlösning mot köket och tack vare de generösa ytorna i kombination med den öppna spisen, skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar. Ljusinsläppet är fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. På övre plan finns även tre rymliga sovrum, stor hall, badrum och gäst WC.

På källarplanet finns både groventré samt ingång från garaget och här finns oändliga möjligheter till använda de många utrymmena. Här finns ett praktiskt hobbyrum som passar perfekt för att valla skidorna i. En matkällare som kan användas för att förvara syltburkar liksom vinflaskor. Ett stort rum som kan användas som sovrum eller kontor. En gillestuga med golvvärme som passar utmärkt som sovrum för tonåringen. Stor tvättstuga med duschkabin och WC samt det gamla pannrummet som kan göras om till en spaavdelning med bastu. Dessutom finns både förråd och klädkammare med extra plats för förvaring.

Trädgården är en oas med bland annat björnbär, vackra blommor och fruktträd som uppmuntrar den med gröna fingrar att spendera ledig tid i trädgårdens alla delar. Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni med dammen, den ostörda utsikten över den mäktiga skogen samt den prunkande trädgården. På heta sommardagar kan man söka sig till skuggan av den vackra eken vid friggeboden för avnjuta grillmiddagar och trevliga fikastunder. Tack vare sitt soliga läge så smälter snön snabbt och man kan sätta igång tidigt på året med att plantera och planera trädgården. Vid tomtgränsen börjar Hanvedens vidsträckta naturområde och på vårkanten dyker de vilda och vackra blåsipporna upp.

Stora investeringar har gjorts på huset såsom nytt värmesystem, fönsterbyte, dränering, fiberindragning och takbyte. I övrigt föreligger ett generellt moderniseringsbehov.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet till Västerhaninge C, matbutik, ett flertal skolor och en utmärkt lekpark med skateboardramp ligger alldeles i närheten.

Varmt välkomna med ert intresse!


Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
31 484 kr/år
Tomtarea
1 142 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-08-15

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Blomsterrundan såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Blomsterrundan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.