Loggarvevägen 7 / Klintehamn - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

1-plansvilla i Klinte med källare

Slutpris
2 315 000 kr
Boarea/biarea
105/156 kvm
Driftkostnad
25 540 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Loggarvevägen såldes av oss 2017-09-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klintehamn - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 1-plansvilla med källare på en hörn tomt i riktigt bra läge i norra Klintehamn emot allmänning och nära till natur, skola och Klintehamn "city"!

Boarea om 105 m² fördelat på 4 rum och kök plus källare med gillestuga, rum, bastu och förvarings samt uppgång till vidbyggt garage. Rymlig hall med plats för avhängning och trappa ner till källaren. Ett ljust och modernt kök med utgång till uterum i väster läge. Vardagsrum även det med utgång till uterum och 3 sovrum med garderober. Vattenburen värme via bergvärme från 2004. Fastigheten är ansluten till fiber, öppet nät.

Grusad infart med plats för flera bilar och garage med plats för bil och arbetsbänk samt vidbyggd carport

En lummig trädgårdstomt om 1820 m² med både fruktträd, barrträd och buskar. På tomten finns det även både gäststuga och friggebod.

Välkomna till Loggarvevägen 7!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration