Sök Meny
Såld

Timrå / Bergeforsen - Stavreviken / Grönavägen 1

Barnfamiljens dröm!

Välkommen till Grönavägen 1 och denna barnvänliga familjevilla på lugn återvändsgata. Här har du allt du kan önska, öppet och rymligt kök, vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt 2 st sovrum. Utrymme och möjlighet finns till att göra 2 st sovrum till. Inkopplad jordvärme ger låg driftkostnad.

Plan och trevlig trädgårdstomt med pergola och uteplats i syd/västläge. Barnvänlig tomt med staket och häck runtomkring och med närhet till lekparker.

Här bor du med naturen runt knuten, med endast ett stenskast från skidspår, skoterled samt med närhet till fiske i Ljustorpsån och Indalsälven.

Välkommen att anmäla Er för visning.

Sponsrade länkar
Timrå / Bergeforsen / Stavreviken
Grönavägen 1
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea/biarea: 99/90 kvm
Driftkostnad: 34 900 kr/år
Tomtarea: 1 030 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige