Sök Meny
Såld

Norrtälje - Solbacka / Vestavägen 10

Rymlig familjevilla med insynsskyddad tomt

Välkommen till en välplanerad villa i populära Solbacka! Här ryms hela familjen på 158 kvm fördelade på sociala ytor och 5 sovrum. Fina ytskikt och massor med förvaring är bara några av bostadens fördelar. Huset ligger på en lugn återvändsgata med närhet till skola, förskola, mataffär och grönområden. Här kan ni trivas många år framöver och familjen kan växa. Helkaklat duschrum på nedre plan och wc på övre. Litet allrum på övre plan samt vardagsrum med braskamin och utgång till det härliga uterummet, på nedre plan. Intill uterummet löper ett stort trädäck längs med huset. Gräsmatta, förråd, lekstuga och plats för studsmattan ger fina ytor för barnen. Trädgården ligger i insynsskyddat västerläge då fastigheten är belägen högt i området.

Huset har genom åren renoverats och vårdats. Energiprestanda är ovanligt låg och därmed också driftskostnaderna. Byggnaden är besiktigad och protokoll kommer att finnas tillhands på visningen.

Välkomna!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Solbacka
Vestavägen 10
Slutpris: 3 925 000 kr
Boarea: 158 kvm
Driftkostnad: 31 120 kr/år
Tomtarea: 836 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-09-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige