Sök Meny
Såld

Uppsala - Svartbäcken / Idrottsgatan 17

2:a med balkong och hiss i omtyckta Svartbäcken!

Med ett attraktivt läge i lugna kvarter finner ni denna ljusa och välplanerade bostad med rymlig balkong. Väldisponerad och ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Hall med bra plats för avhängning samt bra förvaring genom rymliga garderober. Rymligt och kaklat badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Kök med bra arbetsytor och matplats för 6 personer. Sovrum med plats för dubbelsängen och arbetshörnan, bra förvaring genom inbyggda garderober. Vardagsrum med plats för matsalsgruppen, soffgruppen och läshörnan. Utgång till lägenhetens balkong med grönskande läge mot föreningens gård. Hiss från entréplan.

I omtyckta Svartbäcken bor ni med kort cykelavstånd till City samt med fina strövområden alldeles intill. Boendet ligger ett par minuters promenad från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, apotek och blomsterhandel. För de aktiva finns även Fyrishov med Friskis & Svettis i närheten.

*Välkomna på visning av Idrottsgatan 17!*

Sponsrade länkar
Uppsala / Svartbäcken
Idrottsgatan 17
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea: 59,8 kvm
Avgift: 3 428 kr/mån
Driftkostnad: 360 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige