Krusbärsvägen 22 B

Krusbärsvägen 22 B

Slutpris

1 310 000 kr


Sätra— Gävle

Krusbärsvägen 22 B


Slutpris
1 310 000 kr

Sätra— Gävle

Välkommen till ett inbjudande parhus i två plan med bubbelpool i natursköna Sätra!

Välkommen till ett inbjudande och välskött parhus med fint badrum, modernt kök, 3 sovrum, garage och privat gräsmatta med stor terrass och bubbelpool - perfekt för barnfamiljen!

Entréplan med välvårdade och öppna ytor mellan hall, kök och vardagsrum. Vardagsrum med anslutning till terrass under tak och avskärmad privat trädgårdssida med smakfullt trädäck och bubbelpool. Stilrent kök med matplats för 6-8 personer, sovrum eller arbetsrum med fönster i två väderstreck invid vardagsrummet samt kombinerat badrum/tvättstuga. Övre plan med två sovrum, badrum samt stor walk-in-closet med gott om smart förvaring.

Trädgårdssida med stor terrass under tak med plats för sittgrupp. Avskärmad del med trädäck och härlig bubbelpool samt utomhusdusch. Egen gräsmatta som vetter vidare mot allmänningens grönområde med lekplats. Entrésida med fristående förråd, plattsättning, gräsmatta och fin växtlighet. Här njuter du både av morgon och kvällssol!

Garage med elektrisk fjärrstyrd portöppning ingår i månadsavgiften!

Närhet till lekplatser och fina cykelvägar till Sätra centrum som har ett utbud av mataffärer, idrottsanläggningar, hälsocentral och vacker natur med motionsspår. Bra kommunikationer och cykelväg in till Gävle.

Välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
5 925 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.