Björnövägen 131 / Björnö / Norrtälje

Bo på landet med 5 minuter till stan

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
137,7 kvm
Driftkostnad
24 836 kr/år
Tomtarea
3 725 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnövägen såldes av oss 2017-09-24.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett härligt boende i lantlig och privat miljö med endast 5 minuter till centrala Norrtälje. Praktisk 1-plansvilla om 128 kvm med både garage och carport intill. Härligt inglasat uterum om 25 kvm med skjutdörrar mot ytterligare stort altandäck. Fin trädgård om 3725 kvm med fruktträd och växthus. Liten sjö med egen brygga där du kan fånga kräftor och meta abborre. Stor ladugårdsbyggnad med många möjligheter. Med entré från ladugårdens baksida finns en 2-rumslägenhet inredd vilket öppnar möjlighet för generationsboende, kontor för dig som har verksamhet eller att hyra ut och få in en extra inkomst.
Beläget intill skola, dagis och busshållplats. Nära natur och fina promenadstigar. Närmaste matbutik finns vid Vreta handel där även pizzeria och färghandel finns. Ca 7 km till vackra Marholmen där det finns restaurang, spa och badplats.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration