Björnövägen 131

Björnövägen 131

Slutpris

3 750 000 kr


Björnö— Norrtälje

Björnövägen 131


Slutpris
3 750 000 kr

Björnö— Norrtälje

Bo på landet med 5 minuter till stan

Ett härligt boende i lantlig och privat miljö med endast 5 minuter till centrala Norrtälje. Praktisk 1-plansvilla om 128 kvm med både garage och carport intill. Härligt inglasat uterum om 25 kvm med skjutdörrar mot ytterligare stort altandäck. Fin trädgård om 3725 kvm med fruktträd och växthus. Liten sjö med egen brygga där du kan fånga kräftor och meta abborre. Stor ladugårdsbyggnad med många möjligheter. Med entré från ladugårdens baksida finns en 2-rumslägenhet inredd vilket öppnar möjlighet för generationsboende, kontor för dig som har verksamhet eller att hyra ut och få in en extra inkomst.
Beläget intill skola, dagis och busshållplats. Nära natur och fina promenadstigar. Närmaste matbutik finns vid Vreta handel där även pizzeria och färghandel finns. Ca 7 km till vackra Marholmen där det finns restaurang, spa och badplats.
Välkommen på visning!


Boarea
137.7 kvm
Driftkostnad
24 836 kr/år
Tomtarea
3 725 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.