Portalgatan 37

Portalgatan 37

Slutpris

3 630 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 37


Slutpris
3 630 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Uthyrningsdel som kan ge mycket låg boendekostnad

Dubbla ingångar och enkel att dela av i två separata lägenheter vilket möjliggör hyresintäkter från uthyrningsdelen som kan täcka merparten av månadsavgiften. Huvudentrén leder in i en luftig hall med gott om förvaring. Till höger om hallen finns två sovrum och ett stort badrum med bl.a dusch, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Från hallen och in till vänster breder vardagsrum och kök ut sig i en öppen planlösning. Här finns även utgång till en stor inglasad balkong med kvällssol. Hallen i huvudentrén är även direkt förbunden med uthyrningsdelens hall via en öppning som enkelt kan byggas igen med god ljudisolering. Uthyrningsdelen består av en hall, ett rymligt badrum och stort sovrum som (enligt uppgift från NCC) har anslutningsmöjligheter för vatten och avlopp dolda i väggen mot badrummet för att kunna installera exempelvis ett trinettkök.

Denna bostad kan vara ett extra tryggt köp för den som är i behov av en 4:a men vill kunna gardera sig mot eventuella räntehöjningar eller oväntade inkomstbortfall genom möjligheten att tillfälligt dela av bostaden och hyra ut ett rum. Det kan också vara ett riktigt smart köp för den som bara behöver en 3:a och här ser möjligheten att få en extremt låg månadsavgift.

För närvarande finns det lediga parkeringsplatser att hyra i föreningens garage. City och Resecentrum nås med 15 min promenad eller 5 min på cykel.


Boarea
109 kvm
Avgift
6 332 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.