Vettegatan 1

Vettegatan 1

Slutpris

11 000 000 kr


Strömstad

Vettegatan 1


Slutpris
11 000 000 kr

Strömstad

Byggnaden är uppförd på en sluttningstomt som utnyttjats maximalt vid byggnationen. Detta innebär att byggnaden faktiskt är uppförd i hela 4 plan med halvtrappor mellan varje plan. Två ingångar finns, en från bottenplanet och en från tredje planet. Genom nedre ingången kommer man direkt in i en stor härlig hall med skiffergolv. Här inryms även ett sovrum,kapprum samt toalett med tvättställ.Till höger i hallen ligger den rymliga gillestugan med murad öppen spis och sjödränkt ekpanel på väggarna och träpanel i taket. En halvtrappa upp från nedre hallen ligger husets" maskinrum" med stor tvättstuga med tvättmaskin och rymligt torkrum.Pannrum med bergvärmepump, bastu med vidbyggt motionsrum, stort nog för bordtennisspel.Här finns även ett större förråd samt matkällare.
Förflyttar vi oss uppför nästa halvtrappa kommer vi upp till husets "hjärta" med kök och stora sällskapsutrymmen, som uppdelats i matsal samt vardagsrum.Från hela denna våning har man en fantastisk utsikt över Strömstads skärgård med Kosteröarna i horisonten.Från vardagsrummet finns utgångsdörrar till dels en härlig insynsskyddad läig uteplats i sydväst samt dels till balkongen i västerläge där man kan avnjuta fantastiska solnedgångar i västerhavet. Köket har rikligt med skåpsinredning och all maskinell utrustningsom man kan förvänta sig.. Matplatsen är placerad så att man även vid frukosten kan njuta av havets alla skiftningar.Här finns även utgång till balkongen.Till denna våning kan man även göra entré direkt via husets andra ingång och kommer då in i en klinkerförsedd hall med golvvärme samt garderober. Denna hall leder vidare till en inre rymlig möblerbar hall som man går igenom om man skall in i sällskapsutrymmena.
Sista halvtrappan upp leder upp till husets sovavdelning där 4 st sovrum är belägna. Masterbedroom har ingång direkt till det helkaklade badrummet med dubbla tvättställ,badkar samt duschhörna. Här finns även ett separat toalettrum med ingång både från badrummet och direkt från hallen. Samtliga sovrum har garderober/klädkammare. Här finns även en gästtoalett med tvättställ.


Boarea/biarea
234/75 kvm
Driftkostnad
50 699 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-09-18

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vettegatan såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vettegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.