Svedmyrastigen 15 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Perfekt läge invid skogen på lugn barnvänlig gata.

Boarea/biarea
70/65 kvm
Driftkostnad
37 453 kr/år
Totalareal
713 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Svedmyrastigen såldes av oss 2019-02-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av Enskedes bäst belägna hus - stor tomt om drygt 700 kvm, lugnt belägen i ett soligt sydvästläge och med Svedmyraskogen i bakkant. Här finns gott om plats för barnens lekar!

Huset har ett stort innehåll. Entréplan erbjuder ljust fint vardagsrum med öppen spis och utgång till solig balkong, två rymliga sovrum, kök med matplats och badrum. Källaren har allrum och sovrum med ordentliga fönster mot trädgården samt tvättstuga.

Inom kort avstånd från bostaden finns Ica BEA och kommunikationer i form av tunnelbana och två olika busslinjer som passerar över stora delar av söderort. Med bil tar man sig snabbt ut på Nynäsvägen, Huddingevägen och mot E4:an.

Inom bekvämt gångavstånd ligger Tallkrogen skola med klass F-6.
Oavsett vilken fas du är livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och mycket mer. Runt hörnet har du Svedmyraskogen där barnen kan leka eller där man själv kan ta en promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.