Halabacken 235 / Halabacken / Mattmar / Åre

Stor renoverad villa i enskilt läge i Halabacken!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
166/32 kvm
Driftkostnad
34 652 kr/år
Totalareal
1,1948 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Halabacken såldes av oss 2019-05-29.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Halabacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket fina villa på stor tomt i Halabacken. Här bor du enskilt med utsikt över landskapet och fjällen. Vad sägs om braskamin, inglasad veranda, soldäck och balkong? Två kaklade badrum med både Jacuzzi och bastu. Ypperlig planlösning med 3 sovrum på sluttningsvåning och ytterligare 2 på entréplan. Härligt kök med gott om plats för samvaro. Låga driftskostnader tack vare bergvärme. Nya fönster 2017. Stort garage med elektrisk port och luft/luftvärmepump, förråd, jordkällare och växthus. På baksidan av tomten finns uteplats med platsbyggda bänkar och uppmurad grill. Hela fastigheten ger ett mycket gott intryck, välkommen till lugnet och avskildheten. Välkommen hem.

Hallen är närmaste centralort och dit är det ca 12 km. Här finns grundskola, förskola, mataffär, hälsocentral, och bensinstation mm. Till Bydalsfjällen är det ca 35 km och till Åre och Östersund ca 55 km åt båda håll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration