Ronevägen 10 / Hemse - Södra Gotland / Hemse / Gotland

Stor villa med affärsmöjligheter!

Boarea/biarea
127/154 kvm
Driftkostnad
74 255 kr/år
Totalareal
4 738 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Ronevägen såldes av oss 2019-02-11.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemse - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen fastighet på Hemse som omfattar en stor villa med affärsmöjligheter samt en ekonomibyggnad om 250 m² med garage, isolerad verkstad och loft.

Boarea om 127 m² på övervåningen fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Riktigt stort vardagsrum med matrumsdel och utgång till balkong med vacker vy över Hemse. Stora sovrum med gott om garderober. Trevligt kök med gott om arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Bottenvåning om ca 154 m² med butikslokal och flera kontorsrum varav ett med pentry. Källare med duschrum, bastu, tvättstuga, stort hobbyrum, gott om förråd samt grovkök. Vattenburen värme via fjärrvärme. Fiber finns på fastigheten.

Stor tomt om 4 738 m² med uppväxt trädgårdstomt med fruktträd, stor öppen gräsyta samt snygg stenmur. Intill butikslokalen på framsidan finns det en parkeringsplats. På den bakre del av tomten ligger ekonomibyggnaden med fler garage, verkstad och loft.

Fastigheten är taxerad såsom hyresfastighet (321) bostad och lokaler.

Välkomna till denna stora fastighet på Hemse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration