Norra Hällesåkersvägen 24 / Dvärred / Lindome / Mölndal / Nyproduktion

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
11 780 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-05-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Hällesåkersvägen såldes av oss 2018-05-04.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dvärred är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta energisnåla 1½-plans hus byggt 2018 ligger med naturen som granne med utsikt över dalen. De 150 kvm är fördelade på 6 rok med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en mysig social yta. Detta ljusa rum har fönster och stora glaspartier åt tre väderstreck! Huset består 4 sovrum, vardagsrum och kök, allrum, 2 badrum samt praktisk groventré. Runt hela huset finns en träaltan så du kan välja att njuta i solen eller äta lunch i skuggan en varm sommardag. Ett naturnära läge i ett område med mycket barn i olika åldrar och en trädgård med spännande lekmöjligheter för barnen i skogen eller varför inte hoppa studsmatta? I närheten finns även en fin lekplats, kommunikationer och på cykelavstånd finns Tulebosjön för härliga bad och fina sandslott. Ett välisolerat hus, bra uppvärmningssystem med luft/vattenvärmepump och hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år gör att här bor du med billiga driftskostnader.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration