Trädgårdsgatan 7 B

Trädgårdsgatan 7 B

Slutpris

4 610 000 kr


Uppsala

Trädgårdsgatan 7 B


Slutpris
4 610 000 kr

Uppsala

Eftertraktad adress med storslagna vyer!

Välkommen till denna eftertraktade adress, högt upp i huset med storslagna vyer över Uppsalas två vackra landmärken. Via hissen från markplan tar du dig praktiskt upp till den insynsskyddade fjärde våningen. Denna genomtänkt planerade våning har ett mycket generöst ljusinsläpp med en öppen planlösning. Bostadshuset är beläget på en innergård för att slippa oljud från trafiken.

Bostaden har ett välplanerat kök från 2013 och ligger i fil med vardagsrummet som har en fransk balkong i ett ljuvligt söderläge. I bostaden finns två sovrum varav ett har balkong med kvällssol och utsikt över domkyrkan. Badrummet är kakel- och klinkerlagt med smarta lösningar såsom en avskiljande dörr mellan toalett- och badrumsdelen. Invid köket finns även en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsrättsföreningen Slottsträdgårdens fastighet byggdes 1995 med 41 lägenheter. God ekonomi genomsyrar föreningens årsredovisningar där de i avgiften erbjuder värme, vatten, kabel-tv bredband (1000/1000 mbit) samt bostadsrättstillägget till sina medlemmar. Det finns även möjlighet att använda bostadsrättsföreningens övernattningsrum för tillfällen när man får större besök. Från Trädgårdsgatans har du direkt närhet till shopping, restauranger och lummiga Stadsparken inom gångavstånd. Ett utmärkt pendlarläge med ett promenadavstånd från bostaden till Resecentrum om ca 7 minuter.


Boarea
87.1 kvm
Avgift
4 027 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.