Järnvägsgatan 37

Järnvägsgatan 37

Slutpris

2 000 000 kr


Stenstorp— Falköping

Järnvägsgatan 37


Slutpris
2 000 000 kr

Stenstorp— Falköping

En charmig villa med ett centralt och barnvänligt läge

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Järnvägsgatan 37!
Här stiger du in i en sekelskiftesdröm anno 1924, ett charmigt och vackert hem om 135 mycket välskötta kvadratmeter med fyra fina kakelugnar, glasveranda, trivsam planlösning och vackra plankgolv. 

Huset består bland annat av ett välplanerat, ljust kök från Marbodal (2006) med generösa arbetsytor, köksö och plats för matbord. Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum med burspråk och fönster åt två håll samt eldningsbar kakelugn.
Hemmet består idag av fyra sovrum varav ett i entréplan vilket även lämpar sig som matrum. Badrummet är fräscht, smakfullt och rymligt med toalett, bubbelbadkar, tvättställ, handdukstork, dimbara spotlights och golvvärme. I ovanplan i anslutning till sovrum finns även en helkaklad toalett/dusch.

I trädgården finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött, trevlig och barnvänlig tomt med en charmig lekstuga inspirerad av sagorna från Mumindalen som inbjuder till lek.
På tomten finns även en nybyggd isolerad ateljé om ca 16 kvm med stora fönsterpartier och trädäck. Detta kan med fördel nyttjas som gästhus/hemmakontor, du som köpare väljer själv.
Här finns även vedbod/kallförråd, vacker plattsättning med kalkstenshällar från Dala Sten. Dessutom erbjuder fastigheten en rymlig, lättmöblerad och insynsskyddad altan med sol hela eftermiddagen och kvällen. Gott om plats för såväl matbord som loungegrupp. I ovanplanet finns även en mindre balkong med morgonsol.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Stenstorps hjärta. Ett stenkast till Stenstorps tågstation, bekvämt för dig som pendlar samt närhet till bland annat Tempo, vårdcentral, Förskolan Fyren, Gustaf Dalénskolan och Stenstorpsbadet.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen att vara förbesiktigad och dolda felförsäkrad då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Anmäl dig redan idag till visningen, vi ses!


Boarea/biarea
135/56 kvm
Driftkostnad
33 857 kr/år
Tomtarea
917 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-20

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på järnvägsgatan såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på järnvägsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.