Sandsoppsgatan 27

Sandsoppsgatan 27

Slutpris

3 975 000 kr


Gånsta— Enköping

Sandsoppsgatan 27


Slutpris
3 975 000 kr

Gånsta— Enköping

Elegant villa i Gånsta!

Elegant villa i populärt villakvarter i Gånsta med högt och fint läge på natur- och lummig trädgårdstomt som angränsar mot skogen. Bokstavligen kan man plocka blåbär och svamp precis bakom husknuten. 1 1/2-plansvillan har stilren design med ädelputs och fina färgval. Här erbjuds 7 rum och kök, varav 3-4 sovrum (ett av sovrummen kan lätt delas av till två sovrum). Mycket fina sällskapsytor på entréplan med både kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum med öppen spis samt tillbyggnadsdelen med inglasat rum med åretruntstandard. Övre plan med 2-3 sovrum, allrum samt stort badrum. Fristående garage med förrådsdel. Fiber installerad. Gånsta är ett mycket populärt och attraktivt villakvarter med närhet till flertal skolor, förskolor, idrottsaktiviteter, affär samt restaurang. Varmt välkommen på visning!


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
35 850 kr/år
Tomtarea
903 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Sandsoppsgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Sandsoppsgatan.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.