Västergårdsgatan 7

Västergårdsgatan 7

Slutpris

880 000 kr


Västergård— Helsingborg

Västergårdsgatan 7


Slutpris
880 000 kr

Västergård— Helsingborg

Äntligen en fin tvåa på Västergård!

Snart har jag nöjet att presentera denna ljusa, fina tvåa om 62 kvm belägen på andra våningen i fastigheten med en stor inglasad balkong.
Lägenheten erbjuder ett genomgående parkettgolv, vita, ljusa väggar som är nymålade som gör att varje rum fylls upp med härligt ljusinsläpp och marmor fönsterkarmar i alla rum. En trappa upp och in genom dörren möts man av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterplaggen och en ny rymlig skjutdörrsgarderob, till vänster har man badrummet som är helkaklat med wc, tvättho, badkar och det är inte förberett för en tvättmaskin men ytan finns där. Ett stort sovrum med en rymlig klädkammare och god plats till en dubbelsäng och skrivbord. Köket är lägenhetens mittpunkt som delar av rummen. Ett trevligt uppdaterat ljust kök med ny mörk bänkskiva som bryter av det ljusa, nytt kakel och högskåp med ett fint parkettgolv. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet är stort i anslutning till köket och har utgång till den stora inglasade balkongen. Finns gott om plats till soffgrupp med tv-bänk. En trivsam, inglasad balkong som ligger i ett söderläge med sol från morgon till kväll. Plats till möblemang som blir som ett extra rum när vänner och familj är på besök, här har det spenderats många sommarkvällar.

En perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett lugnt område med ett villaområde intill och grönområden. Här har ni närhet till allt vad staden har att erbjuda som stora livsmedelsbutiker, skolor, smidigt att ta sig in till stan med antingen buss eller bil och framförallt att ta sig vidare ut från Helsingborg.

Kontakta mäklaren Pontus Aronsson redan idag så håller han er uppdaterade med kommande visningar och annan nyttig information om försäljningen, ser framemot ert samtal!

______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 073- 516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
62 kvm
Avgift
5 010 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Västergårdsgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Västergårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.