Hagafjärden 208

Hagafjärden 208

Slutpris

5 100 000 kr


Rogsta— Hudiksvall

Hagafjärden 208


Slutpris
5 100 000 kr

Rogsta— Hudiksvall

Fantastiskt havsläge strax utanför Hudiksvall!

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt havsläge på en rejäl havstomt på 8 124 m² i söderläge vid Hagafjärden 1,9 mil öster om Hudiksvall på väg ut mot Hornslandet. Unikt tillfälle för dig som söker något utöver det vanliga. På fastigheten finns ett vinkelbyggt bostadshus uppfört i timmer i 1 1/2-plan, timrad garagebyggnad med bland annat tvättstuga och sovloft samt en isolerad gäststuga med ett härligt soldäck. Bostadshuset omfattar bland annat ett rymligt kök med platsbyggd inredning och vedspis, matrum med täljstenskamin, vardagsrum med kakelugn, 2-3 sovrum, allrum, 2 våtutrymmen varav ett är kakelklätt. Bostaden som är i mycket gott skick har en ljus och trevlig färgsättning och och generösa sällskapsutrymmen med havsutsikt från flera utav rummen. Många fina detaljer ger ett gediget intryck med bland annat trägolv och klinkergolv med golvvärme i flera utav rummen, trätak och synliga takbjälkar samt synliga timmerväggar i ett rum. Insynsskyddad innergård, ca 80 m², i vinkeln mellan husen.

Garagebyggnaden som även den är uppförd i timmer erbjuder ett rymligt garage samt ett boutrymme med hall, trinettkök, tvättstuga/duschrum samt en inredd övervåning med gästrum och en loungedel med fin havsutsikt. I garagedelen finns en sjövärmeanläggning med kulvert till bostadshuset vilket innebär låga driftskostnader för fastigheten.

Isolerad gäststuga med 2 rum samt ett generöst nybyggt trädäck på 58 m² mot havet.

Brygga, ca 25 m², samt egen plats för sjösättning.

Är du intresserad av att ha några djur på den egna fastigheten så kan det här finnas möjlighet till detta eftersom tomten är på 8 154 m² vilket medför möjlighet till att ha exempelvis häst, får, höns eller andra djur.

Fastigheten är belägen 1,9 mil från Hudiksvalls centrum och 1,5 mil från från Hölicks naturreservat på Hornslandet som bland annat erbjuder fantastiska badstränder, restaurang och småbåtshamn. Till Kuggörarnas naturreservat med sina klippor, klapperstensfält och blockiga stränder är det också ca 1,5 mil. Vandringsleder finns inom
närområdet. Bra bussförbindelse till Hudiksvall finns 200 m från fastigheten.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er visning!


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
27 350 kr/år
Tomtarea
8 124 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-06-05

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på hagafjärden såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på hagafjärden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.