Vedyxa 133 / Vedyxa / Uppsala

Nybyggd soutterängvilla med hög standard!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
176,5/12 kvm
Driftkostnad
28 802 kr/år
Totalareal
2 006 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-01
Bostaden är såld!

Denna villa på vedyxa såldes av oss 2019-03-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedyxa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flytta in i en helt nybyggd villa med perfekt pendlarläge endast ca 8 km från Uppsala! Villan är belägen på en höjd vilket ger ett pampigt intryck när ni kör uppför uppfarten och väl inne i huset bjuds en helt slående utsikt över landskapet. Uppvärmning sker genom bergvärme där nedre plan har vattenburen golvvärme och övre plan vattenradiatorer, ett FTX-system (mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning) har installerats för bästa inomhusmiljö. Takhöjden är genomgående väl tilltagen om ca 2,8 m, förutom i vardagsrummet där ni finner ett ryggåstak med en takhöjd om ca 4,5 m.

På soutterängvillans entréplan erbjuds en rymlig sällskapsavdelning med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med flertalet fönster med fri utsikt över åkrar och Danmarks kyrka. I anslutning till vardagsrum och kök finns en balkong i vinkel där ni kan njuta av solen från tidig dag till solnedgång. Entréplanet rymmer även ett sovrum med klädkammare och ett badrum med dusch.
Nedre plan ger ytterligare tre sovrum i bra storlekar, ett badrum med bastu, badkar och dusch samt en groventré/tvättstuga.

Tomten är grovplanerad med ett kompletterat jordlager vilket ger möjlighet för dig som kommande ägare att sätta din egen prägel.

Det finns även god kommunikation i form av bussförbindelse inom gångavstånd om ca 900 meter från väg 282. Skolbuss går ca 500 meter från bostaden. Närmaste service finner ni vid moderna och stora ICA Maxi Gnista med ett suveränt utbud med en välsorterad charkavdelning. För den som pendlar till Stockholm eller Gävle finns av- och påfart från E4:an endast 3 kilometer från bostaden.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration