Vedyxa 133

Vedyxa 133

Slutpris

5 900 000 kr


Vedyxa— Uppsala

Vedyxa 133


Slutpris
5 900 000 kr

Vedyxa— Uppsala

Nybyggd soutterängvilla med hög standard!

Flytta in i en helt nybyggd villa med perfekt pendlarläge endast ca 8 km från Uppsala! Villan är belägen på en höjd vilket ger ett pampigt intryck när ni kör uppför uppfarten och väl inne i huset bjuds en helt slående utsikt över landskapet. Uppvärmning sker genom bergvärme där nedre plan har vattenburen golvvärme och övre plan vattenradiatorer, ett FTX-system (mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning) har installerats för bästa inomhusmiljö. Takhöjden är genomgående väl tilltagen om ca 2,8 m, förutom i vardagsrummet där ni finner ett ryggåstak med en takhöjd om ca 4,5 m.

På soutterängvillans entréplan erbjuds en rymlig sällskapsavdelning med kök och vardagsrum i öppen planlösning och med flertalet fönster med fri utsikt över åkrar och Danmarks kyrka. I anslutning till vardagsrum och kök finns en balkong i vinkel där ni kan njuta av solen från tidig dag till solnedgång. Entréplanet rymmer även ett sovrum med klädkammare och ett badrum med dusch.
Nedre plan ger ytterligare tre sovrum i bra storlekar, ett badrum med bastu, badkar och dusch samt en groventré/tvättstuga.

Tomten är grovplanerad med ett kompletterat jordlager vilket ger möjlighet för dig som kommande ägare att sätta din egen prägel.

Det finns även god kommunikation i form av bussförbindelse inom gångavstånd om ca 900 meter från väg 282. Skolbuss går ca 500 meter från bostaden. Närmaste service finner ni vid moderna och stora ICA Maxi Gnista med ett suveränt utbud med en välsorterad charkavdelning. För den som pendlar till Stockholm eller Gävle finns av- och påfart från E4:an endast 3 kilometer från bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
176,5/12 kvm
Driftkostnad
28 802 kr/år
Tomtarea
2 006 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på vedyxa såldes av oss 2019-03-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på vedyxa.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.