Trossvägen 37 / Löjvik / Vaxholm

Ljust och välplanerat bostadsrättsradhus om 89 kvm i barnvänliga Löjvik!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
ca 89 kvm
Avgift
4 646 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2019-03-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löjvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På södra sidan av vackra Resarö-Löjvik hittar ni denna ljusa, naturnära bostad med två uteplatser, rymligt kök med matplats, två badrum, två fina sovrum samt vardagsrum med utgång till en av uteplatserna med trädäck och gräsmatta som är belägen mot den välskötta lekplatsen. Fantastiskt läge med närhet till såväl natur som busshållplats, hav och mataffär på promenadavstånd. Från bostaden så når ni skola och förskola utan att korsa en enda väg, väldigt barnvänligt!

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration