Bergdalen 9 / Syd Koster / Strömstad

Fantastisk bostadsrätt med utsikt över havet med möjlighet att hyra båtplats!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
1 441 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bergdalen 9 såldes av oss 2018-06-09.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Syd Koster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Bergdalen, Sydkoster ligger denna vackra nyrenoverade bostadsrätt med utsikt över stranden och havet med möjlighet för att hyra båtplats. Bostadsrätt med all utrustning du kan önska. 2 sovrum, helkaklat badrum, stort härligt kök och vardagsrum, terrass med otroligt vacker utsikt över Kosterfjorden, och på baksidan finns det ett förråd om 4 kvm. Njut av underbara Sydkoster med allt som erbjuds här. Här finns förutsättningar för allt du kan önska dig av en fulländad skärgårdsvistelse. Solvarma sandstränder, avskilda badvikar, glittrande kosterhav och slående solnedgångar. Det finns massor att göra och uppleva för alla i familjen. Bergdalen är en komplett fritidsanläggning med en mycket trevlig restaurang som har fullständiga rättigheter. Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut den genom driftbolaget och få 80 % av hyresintäkterna som i högsäsong är ca 14 900 Sek per vecka, det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende på Koster. För mer information om Bergdalen följ länken www.bergdalen.com. För visning kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson +46703303534.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration