Polhemsgatan 27, 1 tr

Polhemsgatan 27, 1 tr

Slutpris

10 750 000 kr


Kungholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Polhemsgatan 27, 1 tr


Slutpris
10 750 000 kr

Kungholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Stilren & välplanerad familjevåning med 4 sovrum, 2 badrum & balkong!

Välkommen till en välplanerad familjevåning där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Bostaden disponeras genom ett härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det ljusgrå köket är fullt utrustat med vitvaror från Siemens och bänkskiva i marmor. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som vetter mot den trevliga innergården. Vidare finns hela fyra sovrum och två exklusiva badrum med marmorbeklädda väggar. Sammantaget är detta en perfekt familjevåning för er som har högt ställda krav på nästa boende.

Perfekt för er som vill ha nära till shopping och kommunikationer men ändå vill bo i lugna kvarter. Med kort gångavstånd till City och Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med all tänkbar service. Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt populära Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, fik och restauranger. För den som föredrar ett mer aktivt liv finns flera gymkedjor en kort promenad bort samt parker och vackra promenadstråk längs vattnet. Kommunikationerna är oslagbara med bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje strax utanför dörren. Med ca. 7 minuters promenad eller 2 minuter med buss når du T-Centralen och Arlanda Express. Fastigheten ligger precis intill grönskande Kronobergsparken där du kan ta det lugnt under soliga sommardagar eller åka pulka i backarna om vintern.

Välkomna på visning!


Boarea
121 kvm
Avgift
3 847 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-08-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.