Schultzvägen 4 / Råstahem / Solna

Anno 1925 - Smakfullt renoverat - Pool - Kök från Lidhults

Slutpris
9 800 000 kr
Boarea/biarea
173/66 kvm
Driftkostnad
30 543 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Schultzvägen såldes av oss 2018-08-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råstahem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Schultzvägen och detta underbara 20-talshus med alla rätta attribut. Huset har en totalyta om ca 239 m² och är disponerat i två hela våningsplan samt inredd vind och hel källare.

Ogenerad tomt (friköpt) om 606 m² med sol hela dagen. Under sommarhalvåret omgärdas tomten av höga ligusterhäckar, vilket gör att ni kan vistas på tomten helt ostört.

Bostaden har under de senaste åren genomgått en mycket omsorgsfull restaurering där alla de typiska sekelskiftes attributen har bevarats. I samtliga rum återfinns ett vacker vitvaxat furugolv, stora spröjsade fönster med blåsta glas samt noga utvalda tapeter och färger som linjerar med den omtyckta 20-tals stilen. Inget har lämnats åt slumpen.

På entréplanet finns en stor hall med vackert kalkstensgolv, gäst-WC, ett stort kök med ordentlig matplats och vackra kökssnickerier från Lidhults med bänkskivor i Carrar marmor, ett stort rum som idag används som kombinerat vardagsrum och matsal. Från matsalen finns en altandörr som leder er ut till poolområdet med en härlig altan i bästa väst- sydvästläge. Samtliga rum har en väl tilltagen takhöjd på ca 2,7 m.

En trappa upp välkomnas ni till den privata sfären. Här finns ett allrum, badrum och tre stora sovrum. Vindstrappan tar er upp till ett lekrum / allrum samt ytterligare ett sovrum. Precis som på entréplanet är takhöjden väl tilltagen.

Stor källare med bland annat tvättstuga, wc, badkar och bastu. Bergvärmeanläggning ger er dessutom en fantastisk boendeekonomi.

Varmt välkommen till denna vackra 20-tals dröm, 5 km från centrala Stockholm

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration