Fodervägen 5

Fodervägen 5

Slutpris

3 625 000 kr


Björklinge— Uppsala

Fodervägen 5


Slutpris
3 625 000 kr

Björklinge— Uppsala

Fantastiskt renoverad enplansvilla

Välkommen till en omsorgsfullt och genomtänkt renoverad villa i ett mycket familjärt villakvarter. Denna smakfulla villa har en välplanerad och öppen planlösning med hela fyra sovrum i bostadshuset, ett badrum samt en gäst-wc. Du har en mycket lummig och vacker trädgård full med massa blommor, fruktträd, odlingssektion, plats för en svalkande pool samt buskage som bidrar med tillfredsställande insynsskydd. Vid husets baksida finns en grind som tar dig ut till en allmänning med plats för bollspel och en trevlig och populär lekplats för barnen. För pendlaren kan du smidigt ta bussen 200 meter bort in till staden eller närheten till E4:an gör att det enkelt går att pendla till Stockholm eller Gävle.

Fastigheten har en boarea om 117 m² och lummig tomt med en area om 700 m². Det finns pantbrev uttagna om hela 2.065.100 kr vilket medför trygghet för köparen. Fiber finns i fastigheten. På tomten finns även ett stort isolerat gästhus samt ett varmbonat garage med plats för antingen förvaringsutrymme eller verkstad för den som önskar.

Björklinge är ett mycket barnrikt villakvarter med ett mycket bra föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. De badplatser som ligger inom cykelavstånd är Lilla Sjöhagsbadet (5 min) och Björklinge badet (8 min). Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor vid sjön samt att det finns slalom och pulkabacke vid Björklinge badet. Det finns förskolor och högstadieskola i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
34 526 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.